Alumnes de Mollet prenen consciència de la defensa dels drets humans

L’activista i defensora dels drets humans Yurany Cuéllar ha explicat la realitat que es viu en l’entorn rural de Colòmbia. Ho ha fet en el marc de les xerrades que s’inclouen dins el projecte ‘Ciutats defensores dels drets humans’. En la seva trobada amb els alumnes de l’escola Joan Salvat Papasseit els ha fet reflexionar sobre molts aspectes.

La Sukaina és alumna de l’Escola Joan salvat Papasseit de Mollet. Es tracta d’una de les estudiants que ha seguit amb atenció la sessió de Yurany Cuéllar, qui ha explicat la importància de mantenir els recursos naturals i lluitar pels drets humans. L’experiència que ha exposat Cuéllar l’ha fet reflexionar.

Yurany Cuéllar ha mostrat als joves alumnes la realitat rural que es viu a Colòmbia. Una situació complexa i amb diverses reivindicacions sobre la taula. Una, precisament, està relacionada amb l’educació.

Amb aquesta activitat es vol que els joves prenguin consciència de les situacions adverses que es viuen a molts punts del món.

Aquesta xerrada forma part dels actes que s’impulsen dins el projecte ‘Ciutats Defensores dels Drets Humans’ del qual en forma part Mollet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail