Alumnes europeus passaran una setmana aprenent l’art i la cultura catalana al Baix Vallès

Alumnes europeus de Portugal, Turquia, Itàlia i Romania, passaran una setmana convivint amb estudiants de l’Institut Alba del Vallès. Es tracta d’un intercanvi cultural on ensenyaran l’art i la cultura catalana. La Paula i el Marc són alumnes de l’Institut Alba del Vallès. Després de passar una setmana a Portugal estudiant els ecosistemes de l’Algarve, ara acullen a dos estudiants portuguesos a qui els ensenyaran la cultura i l’art català.

Es tracta d’un intercanvi cultural amb altres alumnes europeus d’Itàlia, Portugal, Romania i Turquia. A cada país s’estudia una matèria especifica.

Ara és el torn de Catalunya, aquí els estudiants aprendran aspectes de la cultura catalana com són els castellers, o l’arquitectura de Gaudí.

Per donar la benvinguda als alumnes els ajuntaments de Martorelles, Santa Maria de Martorelles i Sant Fost els han fet una recepció oficial.

Un intercanvi cultural i lingüístic on els alumnes, a més de practicar l’anglès, poden viure de primera mà la realitat d’altres països.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail