CRAWLLInformatiuMontmelóMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

El PSC de Montmeló obté la majoria absoluta i ERC perd representació al municipi

 

Les abraçades i els somriures s’han fet molt evidents a la seu del PSC de Montmeló, i quan l’escrutini arribava al 100% l’alegria es desfermava. La festa era més que evident i motius no els faltaven: Pere Rodríguez revalidava la victòria i aconseguia la majoria absoluta amb 7 regidors.

La segona força a Montmeló torna a ser Canviem Montmeló, però amb pitjors resultats que fa 4 anys. Han passat de 4 regidors a 3.

A la seu de FEM Montmeló la festa també era notòria. Si fa 4 anys obtenien dos regidors per la mínima, aquestes eleccions la candidatura municipalista ha consolidat els dos representants al consistori.

I qui ha experimentat un major creixement en aquestes eleccions a Montmeló és Junts. El partit ha aconseguit entrar amb 1 regidor a l’Ajuntament, i ha sumat un total de 479 vots, 287 vots més que fa 4 anys. I amb aquests resultats, Junts per Montmeló ha viscut una nit llarga de celebració.

La nit electoral ha sigut amarga per Albert Monserrat, que ha perdut la presència a l’Ajuntament, i ha rebut la confiança de 186 vots, pels 412 de fa 4 anys.