Àmbit B30 i Pacte Industrial signen un acord per promocionar l’activitat dels polígons

L’Associació Àmbit B30, presidida per Josep Monràs, i el Pacte Industrial, encapçalat per Jaume Collboni han signat un acord per enfortir els polígons industrials del territori. Aquest conveni preveu a través de xerrades, estudis i projectes reactivar i adaptar els polígons a les necessitats actuals.

Actualment, les administracions i associacions industrials treballen per crear un nou model pels polígons industrials del territori davant les necessitats que presenten aquests espais. Per enfortir aquests sectors s’ha signat un acord entre l’àmbit B30 i el Pacte Industrial per impulsar iniciatives per promocionar l’activitat econòmica en els polígons industrials. Per això, es vol fer una planificació per atraure noves empreses perquè generin llocs de treball de qualitat i que s’adaptin a les noves necessitats com la implementació de noves tecnologies. Un treball que vol potenciar una indústria sostenible i alhora fomentar l’economia circular, és a dir, que els residus d’unes empreses les puguin utilitzar unes altres per fer els seus productes.

L’acord preveu crear complicitats entre agents econòmics per generar oportunitats tant a la ciutadania com al sector empresarial. Per aconseguir-ho es vol fer a través de la formació.

Aquest acord haurà de permetre donar un impuls a la reindustrialització dels polígons per fomentar la innovació, la inversió i l’atracció de noves empreses. En el Baix Vallès també es vol treure profit de les bones comunicacions que ofereixen els espais industrials per potenciar-los.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail