Aprovació definitiva del projecte La Vinya de Martorelles

El ple de Martorelles ha aprovat definitivament el projecte de ‘La Vinya’. Tot i que l’oposició no ha donat suport al document, els vots favorables de l’equip de govern han estat suficients per tirar endavant el punt.

L’oposició del govern de Martorelles s’absté davant de l’aprovació definitiva del projecte del centre polivalent carrencà ‘La Vinya’, segons consideren els regidors no han rebut la informació necessària per votar a favor del punt. Així i tot hi ha hagut majoria en la votació de l’equip de govern i continua endavant el procés

El projecte definitiu del centre polivalent La Vinya de Martorelles augmenta el nombre d’aforament previst. Aquest fet comporta la implementació d’un nou sistema d’evacuació que augmenta el pressupost de l’obra en 14.000 euros més.

L’equip de govern ha presentat el document definitiu en el darrer Ple però l’oposició s’ha mostrat en desacord perquè, asseguren, han rebut la informació el mateix dia del ple i no han tingut temps de revisar-la.

Finalment el projecte definitiu de la vinya de Martorelles s’ha aprovat amb 5 vots a favor, 1 en contra i 3 abstencions. El cost de les obres serà de gairebé 2.500.000 d’euros. Ara que la situació s’ha desencallat, després de moltes modificacions, l’ajuntament resta a l’espera de poder adjudicar una data d’inici de les obres.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail