Comença la instal·lació dels mòduls a Can Vila i els treballs s’allargaran 7 setmanes

Aquest divendres començaran les obres d’instal·lació dels dos mòduls a l’Escola d’Educació Especial Can Vila. Un s’instal·larà just quan s’entra per la porta principal a mà dreta, i el segon s’ubicarà darrere de l’edifici principal. La seva localització té l’objectiu de no eliminar espais verds del centre com pot ser el pati amb gespa d’infantil o bé el camp de futbol. La durada prevista d’aquests treballs és de 7 setmanes. Per això, l’Ajuntament ha demanat a Educació que el curs a Can Vila comenci el dia 12 de setembre per tenir més marge i juntament amb la direcció de l’escola estan valorant alternatives en el cas que els treballs no estiguessin enllestits. 

El cost d’aquesta actuació és de 600.000 euros. Aquí s’inclouen els treballs d’instal·lació i també el lloguer dels mòduls, que són 140.000 anuals. En aquest sentit, l’Ajuntament ha decidit llogar-los en comptes de comprar-los entenent que han de ser una solució provisional.

La instal·lació d’aquests dos mòduls permetrà a 70 alumnes  no haver de traslladar-se a una altra escola pública de la ciutat. Una solució provisional fins que es materialitzi la demanda de les famílies i l’ajuntament: un nou edifici per poder deixar de fer servir els mòduls.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail