Aquest dijous han començat les votacions per ratificar el preacord entre el comitè d’empresa i Amazon

Els treballadors d’Amazon de Martorelles ja poden votar si accepten o no el preacord al que han arribat Comitè d’empresa i Amazon. El període de votacions ha començat aquest matí, i s’allargarà fins a les dues de la matinada, en diferents franges horàries. Es farà una segona jornada de votacions el dissabte, dia en què es farà el recompte de vots i es ratificarà, o no, l’acord pel tancament de la planta, que recordem, afecta 800 treballadors.

Les votacions per ratificar el preacord entre comitè d’empresa i Amazon ja estan en marxa. Des de primera hora del matí els treballadors poden votar si accepten o no la proposta i ho poden fer en tres franges horàries: de 8 a 10 del matí, de 4 a 6 de la tarda i de 12 de la nit a 2 de la matinada. Pels treballadors de cap de setmana, el dissabte també hi haurà obert un període de votació. La proposta sotmesa votació contempla millores importants respecte a la proposta inicial de l’empresa: han passat de 100 a 300 recol·locacions, més compensació econòmica per aquells qui acceptin el trasllat, i aquells que no es traslladin ni es recol·loquin a altres centres tindran finalment 33 dies per any treballat.

El mateix dissabte es farà el recompte de vots i es ratificarà o no l’acord amb l’empresa. Estan cridats a la votació tots els treballadors de l’empresa, que van conèixer tots els detalls del preacord en una assemblea celebrada aquest dimecres.

S’accepti o no l’acord, l’activitat a la planta d’Amazon de Martorelles seguirà fins al 22 d’abril, dia que l’empresa té marcat per cessar completament l’activitat a la nau martorellenca.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail