Aquesta temporada no hi haurà derbi molletà a la Copa Catalunya

A la Copa Catalunya de Bàsquet, la pròxima temporada no viurem el derbi molletà entre el Sant Gervasi i el Recanvis Gaudí Mollet B. Els dos conjunts estaran en dos grups diferents. Els col·legials es troben en el Grup 1 i començaran i acabaran la lliga a casa. L’estrena serà el 18 d’octubre contra el Montgat mentre que la tancaran el 9 de maig contra l’Ipsi.

Per la seva banda, el Recanvis Gaudí Mollet B, es troba en el grup 2. El debut serà a fora, a la pista del Basquet Pia Sabadell finalitzarà la fase regular a casa contra el Ripollet. Aquest any la Copa Catalunya compta amb 3 grups. Els dos primers classificats de cadascun, i els dos millors tercers disputaran, el 23 de maig la final a vuit. Els vencedors passaran a la final a 4 que es jugarà el següent cap de setmana. El dissabte 29 hi haurà la semifinal i diumenge es jugarà el partit pel tercer i quart lloc i la final. Una de les novetats és que el vencedor del campionat accedirà al torneig Flama del Canigó on s’enfrontarà amb dos.

Pel que fa a la part baixa de la taula baixarà de categoria l’11è i 12è classificat de cada grup, mentre que novè i desè disputaran el Play Off per la permanència. En aquest cas serà al millor de tres partits. El primer es jugarà el 16 de maig.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail