InformatiuMollet del VallèsMUNICIPALS 2023MunicipisNotícies

Ara Mollet Esquerra – Esquerra Unida i Alternativa presenta llista per aquestes eleccions municipals

 

Ara Mollet Esquerra i Esquerra Unida i alternativa ha presentat a totes les persones que formen la llista per aquestes eleccions municipals. Una candidatura que compta amb 16 cares noves al projecte, i 19 que ja van formar part de les eleccions municipals del 2019.

Ja fa un any que Marta Vilaret va anunciar que encapçalaria la llista d’Ara Mollet Esquerra – Esquerra unida i alternativa. Ara, a dos mesos de les eleccions, ha presentat a les persones que l’acompanyaran. Oriol López ocupa la segona posició de la llista i Marina Planellas estarà com a número 3. Antonio López, el portaveu d’Esquerra Unida i alternativa de Mollet, ocuparà la 4a posició. Els seguiran Shazra Javed, Sergi Suárez i Mireia Oliva com a números 5, 6 i 7 respectivament. Una llista que incorpora cares noves per fer-la més diversa.

A banda de presentar la llista de persones que formen la candidatura, també han avançat algunes de les prioritats que tenen per la ciutat.

L’acte de presentació s’ha fet al Parc de les Pruneres, on també han aprofitat per reivindicar la cultura com a eix principal del seu programa. Per aquest motiu l’acte ha estat amenitzat per l’actuació de màgia de Kilin Mag.