InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Arriba a Mollet la segona edició de la fira educativa ‘Mollet t’orienta’

 

Triar què volem fer quan acabem l’etapa d’ensenyament obligatori, és a vegades, complicat a causa de la gran oferta d’estudis. Estudiar una carrera universitària o bé estudiar un cicle de formació professional? Aquesta pregunta és un dels grans dilemes dels joves, i per això, arribarà a Mollet la segona edició de la fira educativa ‘Mollet t’orienta’.

Una desena de centres educatius ompliran el Mercat Vell per donar a conèixer les ofertes acadèmiques postobligatòries i les sortides professionals que hi ha a la ciutat i al territori. D’entre els centres participants, n’hi ha de Mollet, però també de l’entorn, per poder explicar als joves les diferents opcions que hi ha a la comarca. A més, també hi haurà activitats al Mollet Hub i al Centre Cultural La Marineta, amb taules rodones i xerrades.

Aquesta fira ofereix recursos perquè els joves puguin definir el seu itinerari educatiu, laboral o emprenedor, donant espai a la formació professional, que sovint no és una opció que es tingui en compte.

La segona edició de la fira ‘Mollet t’orienta’ se celebrarà el 6 i 7 de març.