Arriba el Nadal a Montornès de la mà del Consell d’Infants

Normalment encendre les llums de Nadal del poble és un acte poc concorregut i moltes vegades automatitzat. Des del servei d’infància de l’Ajuntament de Montornès, han volgut fer d’aquest dia un dia festiu per donar la benvinguda al Nadal encenent les llums del poble i amb activitats per als més petits de la casa: una xocolatada, tallers i un arbre de desitjos pel 2019.

L’Ajuntament i la Unió de Botiguers han deixat que sigui el Consell d’Infants l’encarregat d’encendre les llums de Nadal. Aquesta és la primera vegada que s’organitza un acte per encendre l’enllumenat nadalenc però a partir d’ara serà una data clau als calendaris de montornesencs i montornesenques.

L’encesa també és el tret de sortida per la campanya de Nadal de la Unió de Botiguers. Durant aquest Nadal faran un sorteig valorat en 1.500 euros en vales de compra a les botigues i comerços de Montornès. A banda, el cap de setmana del 22 i 23 de Desembre organitzaran activitats nadalenques durant tot el cap de setmana per a tota la família.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]