Art i actualitat en una il·lustració del molletà Dase

El conflicte entre taxistes i VTC’s ha despertat molt d’interès a les xarxes socials. D’entre les moltes imatges que l’han plasmat trobem un dibuix del dissenyador i il·lustrador molletà Marc Álvarez, també conegut com a Dase. En 24 hores la seva imatge ha aconseguit prop d’un miler d’interaccions.

Dos cotxes van en sentit contrari. Un és un taxi i l’altre un vehicle de l’emprea Uber. Els dos conductors treuen el cap per la finestra i es fan un petó. L’il·lustrador molletà Marc Àlvarez, també conegut com a DASE, ha publicat aquesta imatge fent referència el conflicte existent al voltant del món del taxi. Més enllà de qui té rao o de buscar una solució concreta, el dissenyador baixvallesà ha volgut remarcar una única idea.

Pel molletà, barrejar art i actualitat és un repte. De fet, per poder fer realitat aquesta obra, ha hagut d’ajornar altres feines que estava duent a terme. Sobretot en temes que són tan efímers com una protesta laboral.

Per elaborar la peça, en Marc ha utilitzat una tècnica digital, barrejada amb pinzellades pròpies del seu estil i amb unes textures que recorden als grafits urbans. També ha utilitzat els colors característics de les seves obres: el blanc, el negre i el daurat.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail