Augmenta el nombre de famílies que atén el Banc d’Aliments de Mollet

L’emergència sanitària de mitjans de març, derivada en un altra de social i econòmica, ha provocat un augment significatiu en les ajudes que facilita el Banc d’Aliments de Càritas Parroquial de Mollet. Si abans es prestava servei a una mitjana de 80 famílies a la setmana, ara se’n dona a unes 120, el que es tradueix en un increment del 50%.

Aquest augment de la demanda ha fet que el Banc d’Aliments obri un dia més a la setmana, donant servei les tardes de dimarts, dimecres i dijous, per facilitar productes bàsics com oli, farina, pollastre, peix, ous, llaunes o productes de neteja. Des de l’entitat molletana també s’han adaptat a les necessitats del moment, posant el focus d’atenció en els més petits de la casa.

Les mesures de seguretat al Banc d’Aliments s’han extremat al màxim. Cada cop que un usuari recull la seva cistella de productes, es desinfecta la taula i es torna a reposar. Càritas compta aquestes setmanes amb una desena de voluntaris, la majoria gent jove, que garanteixen la continuïtat d’aquest servei considerat com a bàsic.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail