Augmenta la feina als veterinaris del territori durant les primeres setmanes de l’any

La Ninette és una gossa de mitjana edat que està passant revisió per unes molèsties que té al saltar. Després de les festes, molts baixvallesans decideixen demanar hora al veterinari per tractar assumptes poc urgents que pateixen els seus animals. A més, aquesta feina se suma a les primeres visites que es duen a terme després de primeres adopcions. Durant els mesos de desembre i gener, aquest tipus de consulta és la més habitual, sobretot, després de l’esclat de la pandèmia.

Per a molts veterinaris del territori, des de l’inici de la pandèmia, el volum de feina ha augmentat prop d’un 10%. La quantitat d’intervencions no només han augmentat sinó que també hi ha casos força crítics, ja que hi ha propietaris que feia mesos que no portaven el seu animal al metge a causa de la covid-19.

Des dels veterinaris del Baix Vallès també fan una crida a la responsabilitat a totes aquelles persones que estan adoptant animals durant aquestes setmanes. Els professionals recorden que un animal ha d’estar cuidat i requereix atencions mèdiques periòdiques.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail