Augmenta la venda de productes de neteja i desinfecció

A l’inici del confinament un dels productes més venuts va ser el paper higiènic. Però en les darreres setmanes ha augmentat la demanda dels tints de cabells. Motivat pel tancament de les perruqueries per l’estat d’alarma. També han augmentat els productes per afaitar o depilar-se. En establiments com aquest de Montornès la venda dels productes de bany i tint de cabells han incrementat fins a un 70 per cent.

En aquests moments de la pandèmia del coronavirus la higiene i la desinfecció diària són imprescindibles per evitar propagar el virus. Per això, productes com el lleixiu són els més demanats a nivell domèstic i ha registrat un notable augment de les vendes que arriba fins al 50 per cent. També les empreses de serveis de neteja i desinfecció han incrementat la seva feina i la venda d’aquests productes. Cada cop més el sector ofereix nous mètodes per desinfectar. En aquest negoci montmeloní utilitzen ozó per desinfectar. Un producte que també s’ha convertit en un dels més demanats tant en l’àmbit domèstic com empresarial.

Aquesta pandèmia del Coronavirus ha fet que la venda d’aquests productes de neteja i desinfecció s’hagin tornat més importants en la nostra vida diària, tal com ha passat amb els gels hidroalcohòlics per les mans.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail