Augmenten els ingressats per covid a Mollet i Granollers i el risc de rebrot assoleix registres màxims

Les dades sanitàries han empitjorat en el nostre territori durant la darrera setmana. A l’Hospital de Mollet hi ha 28 persones ingressades per Coronavirus, 12 més que fa 7 dies, 5 d’aquestes persones es troben a l’UCI i durant la darrera setmana s’han produït 2 defuncions per Covid. A l’Hospital de Granollers hi ha 46 persones ingressades per Coronavirus, 10 més que la setmana passada. 6 es troben a l’UCI mentre que hi ha hagut 4 defuncions per Covid

Al Baix Vallès s’ha disparat el risc de rebot, que es troba en 3210 punts. En una setmana s’ha multiplicat per tres aquest índex i en aquests moments es troba en el pic més alt de tota la pandèmia. I la velocitat de transmissió se situa en el 2,15.

Per la seva banda el ministeri de Sanitat, d’acord amb les autonomies han decidit reduir les quarantenes de les persones positives de Covid. Ara seran de 7 dies en comptes de 10.

Pel que fa a la vacunació, Salut ha anunciat que les persones d’entre 40 i 49 anys ja poden demanar cita per rebre la dosi de reforç.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail