Augmenten les reserves anticipades de mones de Pasqua a les pastisseries del territori

Aquests dies la feina en els obradors de les pastisseries és constant. El motiu és l’elaboració de les mones i les figures de xocolata que les acompanyen. Des del gener es comença a treballar en el seu disseny. De fet son peces artístiques i úniques que requereixen moltes hores de feina. Per això, cada vegada hi ha més la tendència de voler una mona personalitzada. En aquesta pastisseria aquest any han volgut innovar i fer una mona especial. Es tracta de la mona inspirada en el Moll Fer, la bèstia de foc de la colla dels torrats. I ja estan pensant en noves figures relacionades amb les entitats molletanes.

També la tendència de comprar per internet continua després de l’experiència de l’any passat amb el confinament. Per això, en alguns establiments del territori continuen amb el servei d’entrega a domicili. Tot i que la celebració és el Dilluns de pasqua, molts clients han optat per comprar-la abans.

En els darrers anys, però, ha augmentat la venda de mones més petites, les que es regalen als fillols. Això si, la figura de xocolatada és un dels ingredients que no pot faltar en aquests pastissos.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail