Avança el projecte 14×1000 d’Onat Fundation amb persones amb diversitat funcional

Onat Foundation, l’entitat que va crear l’alpinista paretà Sergi Mingote, segueix treballant per la inclusió social a través de l’esport. Ara, la fundació està immersa en una iniciativa perquè persones amb capacitats diverses pugin a diversos cims de Catalunya.

Són imatges de la pujada al Mont Caro, a la comarca del Baix Ebre, el darrer dels cims coronats del nou projecte de la fundació Onat Sports Fundation.
Hi han participat diverses fundacions i centres ocupacionals, com el d’Apindep de Santa Eulàlia de Ronçana. És una de les sortides que formen part del projecte 14×1000 Trekking Inclusiu. L’objectiu d’aquest projecte és assolir en mil dies 14 cims emblemàtics d’arreu del territori amb persones amb diversitat funcional i voluntaris.

A cada cim els acompanyarà una entitat vinculada amb la inclusió social a través de l’esport. La iniciativa vol recordar a l’alpinista paretà Sergi Mingote, un dels fundadors d’Onat Fundation que ja va fer participar els usuaris d’Apindep al seu trekking a l’Everest. En aquest cas, han adaptat el projecte de Mingote de coronar 14 vuit mils en tres anys per convertir-lo en el aquest 14×1000 Catalonia Project.

Al projecte hi col·labora la federació d’entitats excursionistes de Catalunya, la qual es fa càrrec de l’assegurança i la revisió del recorregut, el qual ha de ser segur pels participants. De moment, ja han fet 5 cims i en tenen programats més de 14. El proper objectiu d’aquests excursionistes és el Tossal de Mirapallars situat a la comarca de Lleida.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail