Baixen les preinscripcions a l’Escola d’Adults

La Virgínia Millan és la directora del Centre de Formació d’Adults de Mollet des de fa cinc anys. El centre ha acabat aquest curs adaptant-se a la situació sanitària, el que significa fer les classes durant tres mesos per internet o bé per via telefònica. Això ha suposat un canvi a l’hora de treballar en aquests centres d’ensenyament. Per primera vegada les preinscripcions s’han fet de forma telemàtica. Aquest ha estat un dels motius perquè el nombre de sol·licituds ha baixat notablement respecte d’altres anys.

Durant aquest mes de juliol el professorat d’aquests centres estan treballant en l’adaptació dels temaris perquè es puguin fer de forma telemàtica. De fet, durant aquests tres mesos de l’estat de l’alarma ha estat tot un repte el fet de poder adaptar-se a les necessitats per acabar el curs. En alguns grups d’alumnes es va poder fer a través d’internet, i en altres, davant la manca d’eines tecnològiques, es va optar per fer converses telefòniques.

La matriculació es farà la primera setmana de setembre i de moment es podrà fer de forma presencial. La incertesa recau en com es desenvoluparà l’inici de curs. Una de les propostes és combinar les classes presencials amb les virtuals.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail