InformatiuMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Balanç positiu de la campanya de Nadal de la nova aplicació Montornès Som Comerç

Més de 600 persones ja s’han descarregat l’App Som Comerç i durant aquest Nadal han participat en el sorteig de 15.000 euros en Vals de compra. Durant els dies que aquesta campanya ha estat activa s’han fet prop d’un miler d’operacions de compra en els establiments adherits, que han representat un moviment econòmic de més de 49.000 euros.

La Unió de Botiguers ha estat la plataforma d’inici i difusió de la nova targeta moneder, que actualment compta amb una quarantena d’establiments adherits. L’objectiu de l’Ajuntament, però, és arribar al centenar d’establiments i també aconseguir que molts més clients es descarreguin l’Aplicació i facin ús d’aquesta nova eina per incentivar el comerç de proximitat.

Els 300 premis repartits en aquest primer sorteig, que van des de premis de 20 euros fins a un de 1500 euros, ja estan a disposició de tots els afortunats a la seva targeta moneder de l’APP Montornès Som Comerç. Els guanyadors els poden utilitzar des de l’1 de febrer fins al 31 de maig en els comerços adherits.