Bon ritme en la recollida de tiquets per als actes de les festes de Sant Joan de Montornès

Com ja us hem anunciat les festes de Sant Joan de Montornès es reinventen. Tot i la crisi de la Covid-19, l’emblemàtica celebració arriba com cada any però en un format diferent per poder complir amb les restriccions. Durant aquesta setmana ja es poden aconseguir les entrades per assistir als espectacles presencials, ja que s’ha de reservar seient.

Tot i la situació excepcional els montornesencs tenen ganes de festa. I ja són molts els que han passat per aquest punt d’informació del Mercat Nostra Senyora del Carme per aconseguir els tiquets que els permetran l’accés als espectacles programats per les festes de Sant Joan. Tant pel Cabaret Show, com a la nit d’humor amb el monòleg de Mayte Carreras, o per l’espectacle de circ familiar i la tradicional foguera de la revetlla, serà necessari tenir una entrada com aquesta. Fins divendres es poden aconseguir aquí o a la botiga de fruits secs IKE.

Durant 6 nits consecutives hi haurà un espectacle presencial des del pati de l’escola Marinada amb aforament limitat i seients reservats. Però a més, els actes destacats també es podran seguir en directe des de casa a través de diverses plataformes.

En aquests punts també es poden comprar els mocadors de la festa. Enguany en homenatge a la Colla infantil del Ball de Diables i Drac de Montornès que compleixen 25 anys. Precisament seran ells els encarregats de fer el pregó virtual d’aquest divendres.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail