Bona acollida del Cicle de Tertúlies Plàstiques del Casal Cultural de Mollet

La bona acollida del Cicle de Tertúlies Plàstiques, tant dels artistes com del públic seguirà a Mollet amb noves propostes el gener. La proposta impulsada per l’artista molletana Judith Vizcarra té com a objectiu apropar els artistes al públic

El Cicle de Tertúlies Plàstiques neix amb la voluntat de ser una eina de diàleg entre els artistes i el públic i fer-ho en espais poc habituals per acollir exposicions com és el Casal Cultural de Mollet. Els artistes Manel Doblas i Pepi Custó han tancat el cicle amb les seves obres de pintura. Durant unes hores una desena de peces seves han estat exposades a la sala d’actes del Casal. Al mateix temps, els artistes han pogut explicar la seva forma de pintar o transmetre les seves sensacions a l’hora de crear. I ho han fet compartint inquietuds amb el públic.

L’espai del jardinet i la sala d’actes del Casal Cultural de Mollet han estat els espais triats per acollir aquesta proposta d’exposició i tertúlies artístiques. Els artistes Eulàlia Puig i el fotògraf Pere Montsant han participat en aquesta edició.

El cicle es farà de forma mensual amb una proposta d’arts plàstiques fins al juny. El mes vinent la fotografia tornarà a ser present en aquest cicle amb una exposició efímera i una tertúlia.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail