Bona resposta dels clients la primera setmana que bars i restaurants poden obrir

Alguns bars i restaurants han tornat a la feina, tot i les fortes restriccions: només per preparar menjar i els clients l’han de anar a buscar amb cita prèvia. Davant l’incertesa, la resposta dels clients ha estat millor de la que esperaven. El client només pot fer la comanda per telèfon o internet i l’ha d’anar a buscar al local amb cita prèvia. Molts d’aquests locals esperen entrar aviat en fase 1 per poder obrir la terrassa. Serà un gran pas per recuperar la normalitat.

A l’interior del local només pot haver-hi un client, però la majoria dels establiments han optat per entregar la comanda a través d’una finestra o directament al carrer. Sobretot han obert bars d’entrepans i també pizzeries, un tipus de menjar que es demana molt per sopar. Per això molts han optat per obrir a partir de mitja setmana i en horari de tarda-nit. Pel que fa als restaurants que han obert a l’hora de dinar, la paella ha estat un dels plats més demanats.

De moment, caldrà treballar així uns dies més, fins que s’activi la Fase 1 i puguin col·locar les taules i cadires de nou al carrer.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail