Bones sensacions de la primera temporada d’Alba Orois als Estats Units

Alba Orois ja es troba altra vegada a Mollet. La temporada de bàsquet universitaria als Estats Units s’ha acabat per ella, i les clssses, que son on-line, les podrà seguir des de casa. Un retorn esperat després dels seus primers 8 mesos a Maine.

La primera temporada a la Universitat de Maine l’ha tancat amb bones sensacions. A l’equip hi havia 5 jugadores de primer any i Orois ha estat, amb diferència, la que ha tingut més minuts.

El seu equip es va emportar el títol de la fase regular i va arribar a la final de conferència, on va caure contra Stony Brook. Un any en el qual l’adaptació no ha estat fàcil, però on cada cop s’ha sentit més bé.

Aquest any, el seu dia a dia ha estat condicionat per la pandèmia. Per exemple, la convivència ha estat únicament amb les jugadores de l’equip al considerar-se grup bombolla. Tot i així, ja pensa en l’any vinent. I amb un gran objectiu.

El March Madness es tracta d’un dels esdeveniments esportius més importants dels Estats Units en el qual es disputa la fase final de la lliga Universitària de bàsquet.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail