EsportsMontornès del VallèsMunicipisNotícies

Borja Puerta dirigeix la sessió de tecnificació de porters de l’AE Montornès

 

Borja Puerta, porter de l’Industrias Santa Coloma, ha estat el gran protagonista de la sessió de tecnificació de porters de l’Associació Esportiva Montornès de futbol sala. El jugador de Primera Divisió ha treballat de manera específica amb els joves porters del club, per millorar les seves posicions tècniques.

Amb la pista dividida en estacions, els jugadors han pogut centrar-se en diferents aspectes com la precisió o el temps de reacció. A més, han pogut gaudir dels consells d’un professional d’aquest esport com és Borja Puerta.

La figura de l’entrenador de porters és cada vegada més present als diferents clubs. L’Associació Esportiva Montornès aprofita les sessions com aquesta per centrar l’atenció en els porters i animar-los a millorar, un entrenament específic que durant la temporada no poden fer.

Aquesta ha estat la segona sessió de tecnificació que s’ha fet al club de futbol sala de Montornès aquesta temporada. Una experiència positiva que anima l’entitat a continuar-les fent per treballar altres aspectes concrets del futbol sala.