BV-5001 torna ser un punt negre de la xarxa viària

La carretera de la BV-5001 coneguda com la de la Roca, en el seu tram per Martorelles tornar a trobar-se dins els 10 trams amb més risc d’accidents de trànsit a Catalunya. Així s’extreu de l’informe de l’EuroRAP que un any més dóna a conèixer l’estat de les carreteres catalanes. Aquest tram però ara se situa en novè lloc com a punt negre de la xarxa viària catalana. L’estudi s’ha realitzat entre els anys 2014 -2016 i el seu objectiu es aconseguir la millora de la seguretat viària en les carreteres.

L’estudi també destaca que la carretera B-500 a l’alçada de la Conreria al seu pas per Sant Fost continua registrant un nombre elevat d’accidents de trànsit greus. A més en aquesta carretera el 70 per cent dels accidents que s’hi van produir hi havia involucrades motocicletes.

També la carretera C-17 registra accidents greus en el tram entre Lliçà de Vall i Mollet. Entre el 2014 i 2016 s’hi van produir de mitjana anual 5 accidents greus. Un dels motius és la intensitat de vehicles que diàriament es desplacen per aquesta via.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail