Campanya informativa a Mollet sobre el reciclatge de vidre i porcellana pel sector de la restauració

En Fernando Garcés és un dels informadors ambiental de l’Ajuntament de Mollet que aquesta setmana visita els bars i restaurants de la ciutat. El motiu és informar els propietaris del reciclatge, sobretot del vidre. Es tracta de la campanya, Horeca, que ha engegat l’Ajuntament de Mollet perquè els restauradors puguin fer una correcta separació dels residus que generen, concretament dels envasos de vidre.

La majoria dels propietaris de la restauració de Mollet ja fan el reciclatge correctament. De fet, en aquests establiments sobretot es generen més residus de plàstic i de vidre.

Precisament en el contenidor del vidre, el verd, s’ha detectat residus que no corresponen com els gots, les copes o les vaixelles de porcellana o ceràmica. Aquests residus s’han de portar a la deixalleria municipal o la deixalleria mòbil perquè la seva composició és diferent i dificulta el procés de reciclatge del vidre. Per ajudar a una correcta separació dels residus s’ofereixen uns cubells gratuïts per ajudar als establiments a reciclar el vidre.

L’Ajuntament de Mollet ha detectat un augment en la generació del vidre del 2019 al 2020. Per això, s’ha iniciat aquesta campanya per fomentar el reciclatge de residus i fer-ho de forma correcta.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail