Campanya policial de controls de velocitat a les vies del Baix Vallès

Aquest cotxe circulava a 186 km hora per l’AP7 on la velocitat màxima permesa és de 120 km/h. El conductor, un home amb nacionalitat francesa ha estat sancionat amb 250 euros que ha hagut d’abonar al moment, pel fet de ser estranger.
Aquest altre conductor també circulava a una velocitat excessiva de 146 km/h a més tampoc mantenia la distància de seguretat adequada pel que els mossos d’esquadra l’han denunciat per les dues infraccions.
Uns controls de velocitat dinàmics que durant aquests dies s’intensifiquen a l’AP7 al seu pas per tot el Vallès oriental. L’objectiu és vigilar el compliment de les limitacions de velocitat i conscienciar als conductors del perill de córrer al volant. Sobretot en aquesta època quan els desplaçaments de llarg recorregut són habituals.
De fet des del servei català de trànsit recorden que la velocitat excessiva és un dels principals factors que influeix en els accidents i la sinistralitat viària, per això durant les setmanes més crítiques intensifiquen els controls.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail