Can Gomà acull la celebració del Dia de Les Esquadres de l’ABP Mollet

En una de les actuacions més rellevants dels Mossos d’Esquadra realitzades durant el 2020 a l’ABP de Mollet van participar aquests agents del grup de delinqüència urbana. El cos ha volgut reconèixer, en aquest dia de les Esquadres, la seva intervenció en la detenció del lladre d’un caixer automàtic de la ciutat.

Aquest altre agent, en aquest cas de la Policia Municipal de Mollet, també ha rebut la felicitació del cos de Mossos perquè, estant fora de servei, va reconèixer pel carrer una persona que s’estava buscant i va contribuir en la seva detenció.

Aquesta col·laboració entre els diferents cossos policials del territori és un dels punts forts a l’hora de garantir la seguretat en els diferents pobles que integren l’Àrea Bàsica Policial de Mollet.

El Dia de les Esquadres de l’ABP de Mollet ha estat presidit per l’alcalde de la ciutat, Josep Monràs qui ha demanat reconeixement i respecte per aquest cos.

La gala de reconeixements ha començat amb la projecció d’aquest vídeo centrat en la feina de Seguretat Ciutadana que diàriament realitza el cos de Mossos d’Esquadra arreu del territori.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail