Passeig arquitectònic per Mollet

És la Masia de Can Borrell de Mollet, és la única fortificació que es conserva en el municipi. Un edifici que data del segle 14 i que es va reformar durant els segles setze i disset. Avui és un centre cívic on es fan taller i cursos. Tot i el pas dels anys l’estructura de l’edifici encara es conversa. El motiu, són els fonaments i el material que es va utilitzar per a la seva construcció com la pedra o els maons. Aquest és un dels monuments protegit com a bé cultural d’interès local de Mollet. Una construcció que ha estat exemple en aquesta xerrada amb el títol ‘De Mollet al món, Un passeig arquitectònic per entendre la construcció dels edificis antics’. L’arquitecte Josep Ortiz ha estat l’encarregat d’analitzar alguns edificis sobre la seva construcció.

Aquesta activitat forma part del cicle de xerrades de tardor que impulsa el Centre d’Estudis Molletans a l’Ateneu Gran. L’objectiu es tracta i donar informació de temes de diferents àmbits i que són a càrrec de persones vinculades amb Mollet.

La pròxima xerrada serà sobre l’escola en català a la ciutat a càrrec del molletà i professor Jaume Noró i que es farà aquest dilluns.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail