Canvis a la lliga EBA: els grups passen de tenir 12 equips a 7

El DM Group Mollet competirà en el grup C-4. Aquí es trobarà als altres dos equips vallesans que juguen a la Lliga EBA, el Granollers i el Lliçà d’Amunt. A més, també s’enfrontarà als conjunts catalans del Mataró i el Club de Basquet Quart, el mallorquí CB Consell i l’Almozara aragonès.

Amb aquesta reestructuració la conferència C de la Lliga EBA passa de tenir 3 grups amb 12 equips, a 5 grups amb 7 conjunts. D’aquesta manera, durant la fase regular es reduirà el nombre de partits, passant de 22 a 12.

Tots els clubs han acordat que els jugadors es faran tests abans de cada compromís per saber si estan afectats pel coronavirus. La federació es farà càrrec de la despesa de les 3 primeres jornades mentre els clubs hauran d’assumir la resta.

Amb la reducció de partits, també disminueix la despesa que els suposa. Aquest nou sistema de competició ha estat treballat amb la Federació Catalana de Bàsquet i ara falta que ho ratifiqui la Federació Espanyola.

Si tot segueix endavant, la primera jornada es disputaria el cap de setmana del 7 i 8 de novembre. Falta que es publiquin les bases de la competició, però tot sembla indicar que els primers classificats, i els 3 millors segons, es jugarien una plaça per anar a la fase d’ascens, mentre que baixarien els darrers classificats.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail