Cap de setmana actiu pels bars i restaurants amb servei a domicili

El Carlos és copropietari d’una empresa de repartiment a domicili. A través d’una aplicació mòbil el client pot demanar en diversos locals de restauració de Mollet i els ofereix repartir les comandes tant al municipi com a Martorelles, la llagosta i Sant Fost.

Un servei que facilita la feina als locals i els ajuda a poder adaptar-se millor a les restriccions per contenir la Covid-19.

Però les noves mesures no han agafat per sorpresa als bars i restaurants que ja van oferir durant el confinament servei a domicili o per emportar-se. A l’hora d’organitzar-se, reben les comandes per telèfon, WhatsApp o també de clients que s’apropen al local. Les reparteixen ells mateixos o a través d’aplicacions mòbils.

Molts ja s’han fet una clientela que, sobretot els caps de setmana, demana menjar per recollir o a domicili. De fet, és un servei que els ha funcionat bé durant els darrers mesos i que consideren ha arribat per quedar-se.

De moment, poder treballar només amb menjar per emportar-se els ajuda a mantenir el negoci obert, però per la majoria els ingressos són molt inferiors si no poden servir a les taules.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail