Cap de setmana de Fitkam a Montmeló

El Fitkam, festival de teatre infantil i juvenil de Montmeló, arriba a la novena edició i aquest any torna a recuperar el seu format habitual d’abans de la pandèmia i també els dinars populars. L’any passat els espectacles es van representar al pavelló esportiu per poder controlar l’aforament i aquest any, torna al carrer.

Set espais del municipi, d’interior i exterior, acolliran els diversos espectacles, en gran, mitjà i petit format. Espais com la plaça de la Vila, el museu, la sala polivalent o com aquest, els jardins de la torreta.

Durant tot el cap de setmana Montmeló acollirà 26 espectacles i més d’una trentena de representacions de teatre, titelles, circ o música.

Es tracta d’una graella diversa, que aposta per propostes compromeses en l’àmbit social com ‘De tu a tu’, una peça de circ inclusiu del Col·lectiu Mur o el cicle ‘Dones i Circ’ amb 3 espectacles per visibilitzar la presència de les dones en aquesta disciplina. Els espectacles són variats, per a tots els públics i per tots els gustos.

Per veure qualsevol de les funcions, es poden comprar les entrades en línia fins aquesta nit i a partir de demà directament al punt d’informació del festival a l’Ajuntament.

El Fitkam és un festival que atrau públic d’arreu del territori, però també és una cita molt atractiva per als programadors d’espectacles per descobrir un bon grapat de propostes noves en només un cap de setmana.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail