Cap de setmana ple d’emoció i activitats al Circuit amb les 6 hores de Barcelona-Esperit de Montjuïc

 

El circuit de Barcelona-Catalunya ha fet un viatge en el temps aquest cap de setmana amb les 6 hores de Barcelona – Esperit de Montjuïc. Més de 10 hores d’activitat sobre l’asfalt i un pàdoc amb propostes per tots els públics han captivat als aficionats del motor que han pogut gaudir de cotxes clàssics i altres activitats. S’han disputat diverses competicions i s’ha homenatjat les carreres de resistència automobilística que van tenir lloc al circuit urbà de Montjuïc entre els anys 1967 i 1973.

El circuit també ha acollit una exposició de cotxes antics a la carpa de SEAT històrics, amb cotxes com, per exemple, el SEAT cordoba world rally car, que va participar en el mundial de ral·lis. Els més petits també han pogut provar els cotxes a pedals en aquest circuit adaptat.

La jornada també ha comptat amb activitats com taller de balls de saló, música en directe o servei de perruqueria. A més, els assistents també han pogut passejar pel mercat amb diferents paradetes d’objectes vintage i ofertes de serveis per tenir el cotxe impecable.

Un cap de setmana ple d’activitat i diversió, on s’ha pogut recordar les curses de fa 50 anys, i que ha estat tot un èxit.

 

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail