Capbussada per l’esclerosi múltiple

El Baix Vallès s’ha sumat a la campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. Arreu de Catalunya, més de 600 piscines han participat en aquesta campanya solidària. Parets, Montornès i Montmeló són alguns dels municipis que hi han pres part.

Parets s’ha sumat a una nova edició de la Campanya Mulla’t per l’Esclerosi Múltiple. A la piscina Miguel Luque nedadors del Club Natació Parets han volgut participar en aquesta iniciativa solidaria i han acumulat metres a favor d’aquesta causa.

A les Piscines d’estiu de la Zona Esportiva Municipal Les Vernedes de Montornès s’ha organitzat tot un matí d’activitats, com Mou-te, Aiguagim i una exhibició de natació sincronitzada.

A Montmeló s’ha repetit la mateixa imatge. Veïns del poble sumant-se a les activitats del Mullat per l’esclerosi multiple per contribuir amb aquesta causa.

I a les 12 en punt del migdia, a totes les piscines s’ha fet el mateix salt a l’aigua. El tradicional salt solidari. Un gest simultani de tots els que s’han volgut sumar a aquesta causa.

La Marisa i Manoli, son dues montornesenques que pateixen esclerosi múltiple. Per elles, jornades com aquesta, són molt importants, perquè ajuden a sensibilitzar a la ciutadania sobre la mallatia que pateixen.

Elles han estat al capdavant de la parada de marxandatge de la campanya que s’ha muntat a la piscina del complex esportiu les vernedes. Els diners recaptats es destinaran a la investigació d’aquesta malaltia degenerativa.

A Catalunya hi ha 9.000 perones que pateixen Esclerosi Múltiple.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail