Càritas Mollet tindrà un pis per acollir famílies vulnerables a la tardor

L’edifici que té Càritas Mollet al carrer Colom és conegut per ser la seu del menjador social de l’entitat. Però Càritas Mollet està enllestint un projecte que va més enllà: la planta superior de l’edifici s’està reformant per convertir-se en un pis compartit on podran viure famílies que estiguin vivint una situació de vulnerabilitat. El pis tindrà tres habitacions, i capacitat per acollir tres famílies de manera temporal. 

Les obres van començar al gener, i està previst que el pis pugui acollir les primeres famílies a l’octubre. Un projecte molt important que s’ha sumat a les reformes que han fet també a l’espai del menjador, que han ampliat amb una sala d’esbarjo oberta. A dia d’avui, l’activitat de Càritas Mollet està als nivells d’abans de la pandèmia. Durant el 2021 al menjador social han atès una 60a de persones i han fet donació d’aliments a més de 600 llars de la ciutat.

Aquest any també han engegat l’acompanyament educatiu, sorgit després de la necessitat d’uns joves de l’IES Mollet que tenien dificultats amb l’idioma.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail