InformatiuMollet del VallèsMunicipisNotícies

Carlos Baca, millor nota PAU al Vallès: “Estudiaré física i matemàtiques perquè crec que són la base de les ciències”

Ara com ara la gran majoria dels alumnes que van fer les proves d’Accés a la Universitat ja saben si podran accedir o no als estudis que volien. Un dels que segur que hi podrà accedir és el molletà Carlos Baca. L’exalumne de l’escola Sant Gervasi va aconseguir la nota més alta de tota la comarca amb un 9,8.

Carlos Baca torna a recórrer uns espais que ha trepitjat, i molt, durant els últims dos anys. L’ara exalumne de l’escola Sant Gervasi ha tornat al centre per explicar-nos com ha viscut la selectivitat. Amb l’afegit, que la seva nota ha estat la més alta del Vallès Oriental. El molletà ha tret un 9’8 a les proves d’accés a la universitat, una notícia que va rebre al tren  envoltat d’amics.

Carlos Baca ha fet el diploma dual: ha fet el batxillerat tecnològic català i ha obtingut també l’American High School Diploma estatunidenc, el que l’ha ajudat a estar molt segur amb l’anglès. A l’aula on ha estudiat tot aquest curs ens ha explicat com s’ha preparat per a la selectivitat, i que per ell, la clau és la constància.

Ara vol gaudir de l’estiu i treure’s el carnet de conduir. I al setembre canviarà aquesta aula per la Universitat Autònoma de Barcelona, on estudiarà Física i Matemàtiques.