Cau la venda de vehicles dièsel al Baix Vallès


Durant el 2018 la venda de vehicles dièsel ha baixat notablement, i, per contra, les matriculacions de vehicles de gasolina han pujat. Un fet que feia 20 anys que no es produïa. Aquesta tendència també ha passat al nostre territori. Els concessionaris apunten que aquest fet es deu a la falta d’informació dels consumidors.

Durant el 2018 la venda de vehicles dièsel ha baixat i per contra han pujat les matriculacions de vehicles de gasolina. Un fet que feia 20 anys que no es produïa a Espanya. Una tendencia que també ha passat al nostre territori. Els concessionaris apunten que aquest fet es deu a la desinformació.

El concessionaris del Baix Vallès noten com cada vegada més els compradors opten per cotxes de gasolina i no pas dièsel, com succeïa anys enrere. Asseguren que molts conductors creuen que els dièsel contaminen més. Però en els nous models de vehicles això no és així. I els gasoils actuals tenen l’eqtiqueta energètica verda.

Aquesta darrera tendència d’apostar per motors de gasolina és més comú al costat de grans ciutats. Com és el cas del Baix Vallès.

Segons els concessionaris, el consell que donen als seus clients, és que alhora de decantar-se per un gasolina o un dièsel, ho facin només basant-se en l’ús que li donaran al vehicle. A més, des de fa uns mesos, degut a la davallada de les vendes de motors dièsel, els fabricants han ajustat els preus i el cost entre uns i altres és practicament igual.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail