Cinc baixvallesans participen a l’All Stars del patinatge català

En aquest All Star de patinatge no hi podia faltar la presència de campions del món baixvallesans. Un d’aquests ha estat Pau Garcia. El paretà, aquest any, s’ha proclamat campió del món júnior i ha fet gaudir de valent al públic amb la seva coreografia. I una altra campiona del món que ha participat en aquesta festa del patinatge català ha estat Júlia Marco. La molletana, que competeix amb l’Aldea, ha mostrat l’exercici que els ha valgut l’or en els World Roller Games, dins la modalitat de grups de xou petit.

En acció també s’ha pogut veure la paretana Sira Bella. La paretana ha donat mostres de la seva qualitat pocs dies després d’haver aconseguit la medalla de bronze en el campionat d’Europa cadet. Bruno Marco, un altre integrant del Parets, també ha sortit a pista. Marco, en el seu cas fregava el podi a l’europeu en acabar quart

I més representants del parets en aquest All Star gràcies a Sílvia Rodríguez que ha exhibit l’exercici que li va valer el sisè lloc a l’europeu en la categoria sènior. En aquest All Stars, els patinadors s’han dividit en tres equips. El vencedor ha estat el conjunt blau, amb Julia Marco i Sira bella dins aquest equip.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail