Col·lapse en el sistema d’ajuts per als autònoms de la Generalitat

El pas inicial per sol·licitar l’ajuda d’autònoms que ha aprovat la Generalitat és contestar a 15 preguntes. Una vegada s’ha fet, s’hauria d’accedir a l’enllaç per sol·licitar l’ajut, però el col·lapse de la web ha impedit accedir-hi.

És la segona convocatòria que fa el govern català, però els autònoms del Baix Vallès continuen manifestant que és insuficient. Es destinen 20 milions d’euros per aquesta ajuda. El pla permetrà que 10.000 autònoms obtinguin una prestació econòmica de 2.000 euros. Però per aconseguir-la s’han de complir diversos requisits que fan referència al domicili fiscal, l’IRPF i el rendiment de l’activitat. En la primera convocatòria del març es van destinar 7’5 milions d’euros i se’n van poder beneficiar gairebé 8.900 treballadors.

El autònoms del territori mostren el seu malestar davant la situació i asseguren que l’única ajuda que han obtingut fins ara ha estat la de l’Ajuntament de Mollet.

Els treballadors autònoms continuen la lluita per mantenir els seus negocis oberts, tot i que bona part d’ells asseguren que no podran subsistir si la situació s’allarga molt més.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail