Com podem desconnectar durant les vacances?

Les vacances tenen una funció reparadora pel nostre cos i ment després d’un ritme intens i del desgast que produeix la feina i que ens afecta a l’estat ànim i motivació. Els especialistes recomanen abaixar el ritme progressivament els darrers dies a la feina abans d’agafar vacances, sempre que sigui possible. A més, activitats com llegir o passejar són algunes opcions que ens poden ajudar per començar a desconnectar de la rutina. Per això els professionals donen algunes pautes per encarar els primers dies vacacionals.

Les vacances es converteixen en l’eina de desconnexió per fer activitats que ens donen benestar i que durant l’any no podem fer. També necessitem desconnectar dels aparells digitals com el mòbil o la tauleta. Però que si hem de connectar-nos per feina és recomanar fer-ho en moments concrets

També, la tornada a la feina després de les vacances és un dels moments que ens pot generar estrès i poder sentir la síndrome postvacacional. Una de les recomanacions és fer-ho de forma progressiva per recuperar rutines i fer-ho uns dies abans de tronar al nostre lloc de treball.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail