MunicipisNotíciesParets del Vallès

Comença el compte enrere per la Festa Major de Parets 2018

Del 27 al 30 de juliol tindran lloc més de 90 activitats als carrers de Parets, pensades per a totes les edats. Enguany serà una festa amb molta implicació de les organitzacions locals. Gairebé el 80% de les activitats, estan organitzades per les mateixes entitats.

El pregó marcarà el tret de sortida a la Festa Major d’estiu. Això serà aquest divendres i anirà a càrrec del Consell d’Infants. Les novetats en la programació són propostes dels joves de Parets. Entre elles, l’activitat de Paintball. A més, a proposta de l’Assemblea de Joves i del Servei d’Igualtat de l’Ajuntament de Parets, el protocol ‘No és No’, contra les agressions sexistes, es consolida a través del bus interurbà. Les dones podran demanar que s’aturi en parades no estipulades, si així ho desitgen.

Dos espais emblemàtics seran l’escenari de bona part dels actes. D’una banda, el Parc La Linera, on tindran lloc les activitats pensades per un públic més jove, com és el Holi Fest. Està programat pel dilluns 30 de juliol a 1/4 de 8 de la tarda. D’altra banda, la plaça de la Vila serà l’escenari dels balls de nit. Des d’aquest espai també es podrà gaudir del castell de focs l’últim dia de Festa Major.

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]