InformatiuMontmelóMunicipisNotícies

Comença la campanya informativa del nou sistema de residus a Montmeló

Ja s’han començat a instal·lar els nous contenidors intel·ligents de Montmeló. Durant aquest mes de setembre, des de l’Ajuntament s’impulsen mesures per informar a la ciutadania sobre el seu funcionament. Amb aquest objectiu s’ha creat una nova oficina al carrer Diputació, al costat del consistori, on els veïns podran rebre tota la informació sobre aquest nou sistema de gestió dels residus.

La nova oficina de residus de Montmeló ja està oberta a la ciutadania. Durant aquests dies, la Brigada Municipal ha enllestit els darrers treballs perquè el punt estigui operatiu per acollir els veïns del poble i informar-los sobre els nous contenidors intel·ligents i el nou sistema d’escombraries. La principal novetat és que hi ha diferents contenidors que no estaran oberts sempre i també caldrà identificar-se per obrir-los.

Per tal de transmetre aquesta informació a la ciutadania de la forma més propera possible, l’Ajuntament ha habilitat aquest espai que es complementarà amb reunions a la Sala de la Concòrdia.

Amb aquest nou sistema, Montmeló vol assolir el llindar del 65% de recollida selectiva que marquen les directrius europees. Actualment, el municipi està al 42%.