Comença la construcció de l’itinerari de vianants que connectarà Montornès amb Montmeló

Just en aquest punt s’acaba la vorera i els veïns que es desplacen caminant fins a Montmeló per la carretera BV-5001 ho han de fer per la calçada. Precisament millorar la connectivitat dels vianants entre aquests dos municipis del Baix Vallès és el principal objectiu de la construcció d’aquest itinerari.

La construcció de l’itinerari de vianants es farà en dues fases. La primera d’elles inclou el tram que va des del carrer Masia Alsina de la urbanització de Can Bosquerons de Dalt fins al final de la vorera existent a l’inici del nucli de Montornès. Aquest dimarts els operaris enllestien la senyalització provisional, ja que està previst que les obres s’allarguin durant sis mesos i afectaran una via de molt trànsit rodat.

El nou itinerari tindrà una longitud de 460 metres i 1,80 metres d’amplada lliure amb paviment de formigó. Estarà protegit de la calçada amb una barrera de contenció de fusta i acer, així com d’una barana d’acer per a protecció dels desnivells generats en el marge exterior de l’itinerari.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail