Comença la Festa Major de Montmeló més esperada

La Festa Major de Montmeló ja ha començat. Després de dos anys molt marcats per la pandèmia, les activitats han recuperat un caire més festiu i multitudinari. 

A Montmeló, si es vol gaudir de la Festa Major des del primer moment, s’ha de participar en el ball del Toc d’inici. I si no es coneix, una bona manera és descobrir-lo a través del taller que s’ha fet a la plaça de la Quintana. En aquest moment ja es començava a veure que hi havia ganes de Festa Major.

I això s’ha posat de manifest en la cercavila des de la plaça de la Quintana fins a la plaça de la Vila. Aquí hi ha participat la colla gegantera que ha fet ballar els seus gegants. 

Des del balcó molts veïns seguien la cercavila amb molta atenció i també il·lusió. També hi ha participat l’Agrupa, que ha portat els seus balls al carrer.

I els diables, per la seva banda, han fet una exhibició amb l’element que més dominen, el foc.

Un cop a la plaça de la Vila ha estat el torn del pregó. Aquest any amb Aina Manils com a protagonista. L’Aina pertany a l’Agrupa i als diables, entitats que estan d’aniversari celebrant els 45 i 15 anys respectivament i a qui es ret homenatge. Després ha tocat fer el ball del toc d’inici on tothom es coneixia bé els passos

Amb una plaça de la Vila del tot plena, els actes han continuat amb el correfoc de Festa Major, a càrrec de la colla dels Diables, que aquest cop ha celebrat la 24a edició.

El correfoc ha passat per diferents carrers del municipi i ha finalitzat amb el ball protocol·lari a la plaça de la Quintana.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail