Comença la redacció del projecte de reforma integral del pavelló de Riera Seca de Mollet


L’Ajuntament de Mollet vol que aquest any estigui redactat el projecte de reforma integral del pavelló de Riera Seca de Mollet. Ara, han començat aquests treballs de redacció després d’haver pres nota de les observacions que han fet les entitats que utilitzen l’equipament. La reforma del pavelló de Riera Seca és un dels projectes més importants d’aquest mandat per l’equip de govern molletà.
El projecte de remodelació integral del pavelló de Riera Seca de Mollet permetrà generar més espais i reorganitzar els ja existents per fer-los més confortables i polivalents. D’aquesta manera s’incrementaran les activitats que es podran fer a l’equipament. També està previst que el pavelló pugui tenir altres utilitats que les estrictament esportives.

Les obres també permetran que aquest equipament sigui més sostenible. D’aquesta manera, l’aprofitament energètic serà una prioritat. També es voldrà que sigui més polivalent i accessible per a totes les persones. La intenció és fer les obres per fases.

La intenció és tenir el projecte redactat aquest any i l’any vinent poder-lo adjudicar. Aquest és un dels projectes més importants per aquest mandat.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail