Comença la segona fase de la iniciativa Camins Escolars de Montmeló

Aquesta imatge, d’uns peus dibuixats a la vorera, formen part d’un dels itineraris de Camins Escolars de Montmeló. En total dotze carrers del municipi tenen aquestes petjades. Es tracta d’un itinerari per a infants i adolescents per desplaçar-se a peu per anar a l’escola. Aquest programa és una iniciativa educativa i urbanística amb l’objectiu de fomentar la mobilitat sostenible. El projecte es troba en la segona fase i l’Ajuntament de Montmeló té previst instal·lar la senyalització en aquests carrers per identificar els diferents itineraris.

Paral·lelament, també es restringeix l’accés de vehicles durant les entrades i sortides dels alumnes a les escoles. A més, el projecte té com a objectiu fomentar l’autonomia dels infants.

Per fer aquests itineraris escolars es va elaborar un mapa que ara també servirà per iniciar un altre projecte, el Pedi Bus o també conegut com el bus a peu per tal de fer els trajectes acompanyats per un responsable. L’Ajuntament de Montmeló té previst posar-lo en marxa el curs vinent.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail