Comencen les obres de canvi de gespa del camp de futbol de Montmeló

Comencen les obres per canviar la gespa del camp de futbol de Montmeló. Unes obres que han trigat més del que s’esperava per problemes amb l’adjudicació de l’obra. S’espera que els treballs s’acabin a finals de gener.
La gespa del camp de Futbol de Montmeló es va instal·lar fa 16 anys. En fa més de dos que es va decidir canviar-la perquè estava molt desgastada i no es podia jugar amb normalitat. El projecte, però, es va retardar per dificultats en l’adjudicació i licitació de les obres. Ara el canvi de gespa ja és una realitat i les obres duraran al voltant de 6 setmanes. A més, també es canviarà la il·luminació, el marcador i les banquetes.

En coincidir amb les vacances de nadal les obres no afectaran tant a l’activitat esportiva del club. Durant aquest temps els equips entrenaran als camps del Vilanova i Montornès.
També s’adequarà l’entorn i es retiraran uns arbres que provocaven problemes amb les arrels. Pel que fa al bar, també s’hi estan fent reformes. A més, la gespa antiga es reutilitzarà en diversos espais públics del municipi.

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail