Comencen les obres de l’estació de Mollet-Sant Fost

Aquest matí han començat les obres de remodelació de l’estació de Mollet Sant Fost que duraran, pràcticament, un any i mig. Entre els treballs de millora hi ha la renovació de l’edifici de viatgers i la construcció d’un pas inferior amb ascensors.

Els camions ja han començat a descarregar els primers materials per a les obres de l’Estació de Mollet-Sant Fost. Els treballs, que tindran una durada aproximada d’un any i mig, se centraran en la millora de l’accessibilitat de l’estació pels més de 10.000 viatgers que hi passaven diàriament abans de la pandèmia. Aquesta remodelació suposarà també un canvi en la imatge de la ciutat.

El cost d’aquesta intervenció és de gairebé 5 milions d’euros. Entre les millores hi ha la renovació i modernització de l’edifici de viatgers, la construcció d’un pas inferior amb ascensors, la substitució de la il·luminació existent o la instal·lació de noves marquesines que cobreixin els accessos. L’objectiu d’aquestes obres és convertir l’Estació de Mollet Sant Fost en un espai més segur i confortable, i d’aquesta manera convidar a la ciutadania a fer ús del transport sostenible.

Anteriorment, ja es van fer les obres d’adequació de l’estació de Mollet-Santa Rosa, que van permetre posar fi a diferents problemàtiques. Una d’elles era el risc que havien d’assumir els usuaris a l’hora de creuar d’una andana a l’altra, una intervenció prevista per aquest projecte.
Durant l’execució d’aquestes obres a Mollet-Sant Fost es veuran afectades tant la mobilitat com l’activitat de la zona.

 

Notícies relacionades:

L’Ajuntament de Mollet proposa apropar l’estació de l’R3 al centre de la ciutat

Escriu el teu correu correu electrònic i fes clic a "envia" per rebre les notícies del Baix Vallès al teu mail