Comencen les obres d’enderroc del Tabaran

Comencen les obres d’enderrocament del Tabaran. Concretament de la part que és propietat de l’Ajuntament. La part protegida, recordem, és la que està situada just a la cantonada i té diferents propietaris privats.

Els operaris ja han començat els treballs d’enderroc de la part de l’edifici del Tabaran que pertany a l’Ajuntament. Es tracta de l’espai on hi havia l’antiga discoteca, que està situat just al costat de la façana protegida. A causa de la precària situació de l’estructura, és difícil determinar la durada dels treballs. L’enderroc respon a l’informe que va encarregar l’ajuntament després de l’esfondrament d’una part del sostre del local on hi havia la botiga La Toscana.

De moment, només està previst l’enderroc d’aquest espai. Després el consistori esperarà que els propietaris de l’altre part de l’edifici acceptin engegar el pla de desenvolupament urbà. Un pla que com a premisses bàsiques inclou el manteniment de la façana històrica, de l’espai verd de l’antiga pista Trèvol i la creació d’un equipament cultural de 1.200 metres quadrats.

 

Notícies relacionades:
Mollet Impulsa treu a concurs l’enderroc del Tabaran
L’enderrocament d’una part del Tabaran començarà al gener de l’any vinent
S’esfondra el sostre d’un local de l’edifici Tabaran

 

Subscriu-te al nostre butlletí!

[mailpoet_form id=”1″]